Kuna Tänak on ilmselt Toyotas jätkamas ja meeskonnal on juba sõmitud leping 19-aastase Rovanperäga, tuleb Mäkinenil kolmanda sõitja osas valida Meeke`i ja Jari-Matti Latvala vahel, kirjutab väljaanne Autosport.

"Kui vaatame Krisi (Meeke), siis ta on viimastel rallidel väga hästi sõitnud, tuues tiimile punkte, välja arvatud Soome," sõnas Mäkinen. "Kui ta teeb oma rallit, on Krisi kiirus väga hea ja ta kindlustab meeskonnale häid punkte. Tema käitumine on väga sarnane Dani Sordole. Ta ei pööra kõrvalistele asjadele tähelepanu, ajab oma rida ega sea endale liigseid pingeid," kiitis soomlane.

Küsimusele, kas Meeke võib endale kindlustada Toyotas uue lepingu, vastas Mäkinen: "Muidugi. Ta on endiselt väga-väga hea rallisõitja ja meeldiv tiimikaaslane."

Siiski kinnitas Mäkinen, et otsust Meeke`i ja Latvala vahel pole veel tehtud. "Oleme mõelnud, kuid otsust pole tehtud. Vaatame, koostame strateegiat. Alates Saksamaa rallist on Meeke olnud tugevam (kui Latvala)."

40-aastane Meeke lõpetas Saksamaal teisena, oli Türgis seitsmes ja Walesis neljas. Viimase etapi Walesis katkestanud Latvala kihutas Saksamaal välja kolmanda ja Türgis kuuenda koha.

Mäkinen lisas, et võib ka Latvala meeskonda jätta. "Loodetavasti suudame Jari-Matti jaoks midagi muud pakkuda. Meil on suur projekt. Vahest testimine, kui samas meil on juba Juho (Hänninen), kes testib ja teeb seda hästi."

Tiimijuht avaldas lootust, et uue hooaja sõitjad saavad lõplikult paika enne kahe nädala pärast algavat Kataloonia rallit. "Me tahame sellega ühele poole saada ja ma arvan, et see juhtub varsti. Vahest on see järgmisel nädalal või enne Hispaania etappi. See oleks hea."

Kui Autosport uuris MM-sarja juhtivalt Tänakult tema tuleviku kohta, vastas eestlane: "Hetkel ei saa midagi öelda. Ma ei tea, kui kaua sellega läheb. Aga me oleme lähedale jõudmas, ma arvan."