Saksamaa koondises on ka riigi kaks parimat väravavahti ehk Manuel Neuer ja Marc-Andre ter Stegen. Viimasel ajal on kahe mehe vahel üleval suured pinged. Ter Stegen poetas hiljuti, et ta tahaks koondises rohkem mänguvõimalusi ja sellest puhkes Saksamaal suur meediatorm. Asi läks lõpuks selleni, et Neueri koduklubi Müncheni Bayern käis välja küllaltki kummalise ultimaatumi.

"Kui Neuer ter Stegeniga asendatakse, ei hakka me enam oma mängijaid Saksamaa koondisesse lubama," põrutas Bayerni president Uli Höness.

Saksamaa koondise peamänedžeri Oliver Bierhoffi säärane ähvardus aga ei kõiguta. "Miks peaks? Klubi on kohustatud oma mängijad vastavate akende ajal koondise juurde lubama. Selline on FIFA regulatsioon," sõnas Bierhoff.

Löw avaldas, et sel korral saavad võimaluse mõlemad väravavahid. Peatreeneri sõnul mängib Argentina vastu ter Stegen ja Tallinnas tuleb väljakule Neuer.

Neueri ja ter Stegeni kõrval on Saksamaa koondise suuremateks staarideks Bayerni kaitsjad Niklas Süle ja Joshua Kimmich, Madridi Reali poolkaitsja Toni Kroos, Manchester City poolkaitsja Ilkay Gündogan, Torino Juventuse poolkaitsja Emre Can, Dortmundi Borussia ründaja Marco Reus ja Bayerni ründaja Serge Gnabry.