Väga kinnise alguse järel sai United avavärava võrdlemisi ootamatult: 45. minutil tundus juba, et kiire vasturünnak läks luhta, kuid pall jõudis teises laines vastase karistusala lähedale jõudnud keskväljamehe Scott McTominayni, kes rikošeti abiga palli väravasse saatis ning Unitedile vaheajaks eduseisu tõi.

Teisel kolmveerandtunnil ärkas rohkem ka Arsenal ning kuigi võimalusi oli mõlemal poolel, said just nemad viigivärava kirja - seda suhteliselt omapärasel moel. Unitedi eest äärekaitses mänginud Axel Tuanzebe valesöödu järel jõudis pall Bukayo Saka söödust Pierre-Emerick Aubameyangile, kes David de Gea vastu üks-ühele olukorra lahendas. Paraku tõusis abikohtuniku lipp suluseisu märgiks ning Arsenali rõõmupidu katkes.

Hetkeks.

VAR vaatas olukorra üle ning leidis, et abikohtunik oli teinud rasvase prohmaka - Aubameyang oli suluseisupositsioonist mitme meetri kaugusel ning värav tuli ära lugeda.

Ka viigivärava järel oli mõlemal tiimil mitmeid häid võimalusi matš enda kasuks ära kallutada, kuid rohkem palle väravasse ei löödud ning punktid läksid seega poolitamisele.

Tabeliseis: