Liverpool alistas Sheffieldi 1:0. Kohtumise ainsa värava lõi 70. minutil Georginio Wijnaldum.

Liverpool jätkab ainsa meeskonnana täiseduga, olles seitsme kohtumisega saanud kirja seitse võitu. Üldse on Liverpoolil käsil 16-mänguline võiduseeria Premier League'is. Ainsana on enamat suutnud Manchester City, kellel katkes mõned voorud tagasi 18-mänguline võiduseeria.

Valitsev meister Manchester City oli täna samuti võidukas, kui 3:1 alistati Everton. City viis juhtima Gabriel Jesus, 34. minutil viigistas seisu Dominic Calvert-Lewin. Külalisvõistkonnale tõid võidu Riyad Mahreze ja Raheem Sterlingu tabamused teisel poolajal.

Raske võidu sai Tottenham Hotspur, kes oli kodus 2:1 parem Southamptonist. Tanguy Ndombele viis Tottenhami 24. minutil juhtima. Kodumeeskond jäi seitse minutit hiljem ootamatult vähemusse, kui teise kollase kaardi teenis Serge Aurier.

Olukord läks veelgi raskemaks 39. minutil, kui Danny Ings viigistas Southamptoni poolt seisu. Loetud minutid hiljem aga viis Harry Kane Tottenhami uuesti juhtima ning 2:1 seisul ka kohtumine lõppes.

Kolm võidupunkti teenis veel Tottenhami linnarivaal Londoni Chelsea, kui kodus alistati 2:0 Brighton. Sinisärkidele tõid võidu Jorginho ja Williani tabamused.

Premier League'i ainuliidrina jätkab 21 punkti kogunud Liverpool. City jääb neist maha viie silmaga, kolmandal kohal on üllatuslikult West Ham United. Täna Bournemouthiga 2:2 viiki mänginud West Ham on kogunud 12 silma. Nende selja taga on aga tihe heitlus, kui koguni järgneval kuuel meeskonnal on kõigil kirjas 11 punkti.

Kõik tänased tulemused:

Sheffield United - Liverpool 1:3

Aston Villa - Burnley 2:2

Bournemouth - West Ham 2:2

Chelsea - Brighton 2:2

Crystal Palace - Norwich 2:0

Tottenham - Southampton 2:1

Wolverhampton Wanderers - Watford 2:0

Everton - Manchester City 1:3