Finaalis läksid omavahel vastamisi Erika Kirpu ja Julia Beljajeva. Kirpu jäi peale torgetega 15:10. Eestlannadest jõudis poolfinaali veel Irina Embrich, kes jäi Kirpule alla 8:15. Nelli Differti laeks jäi veerandfinaal, kus ta pidi soomlanna Asa Linde nappi 15:14 paremust tunnistama.

Kristina Kuusk ja Katrina Lehis jõudsid kaheksandikfinaali, kus pidid aga vastaste paremust tunnistama. Eestlannade omavahelises vastasseisus alistas Beljajeva Lehise 10:9, Kuusk kaotas 13:15 Ricarda Multererile. Eestlannadest olid võistlustules veel Karoliine Loit, Andra Talen ning Luiza Novosjolova. Novosjolova konkurentsist lülitanud Loit kaotas omakorda 1/32 finaalis, sama kaugele jõudis ka Talen.

Teatavasti said meie epeenaised kolmikvõidu ka möödunud nädalal toimunud Stockholmi satelliitturniiril. Rootsis võidutses samuti Kirpu, aga teiseks jäi Lehis ning kolmandaks Differt.

Meeste seas tegi korraliku turniiri Sten Priinits, kes saavutas teise koha. Finaalis pidi ta Patrick Jorgensenile alla vanduma torgetega 13:15. Jüri Salm jõudis veerandfinaali, kus ta pidi kaotuse vastu võtma, kokkuvõttes eestlasele viies koht. Ruslan Eskov sai 19., Jevgeni Blinov 21. koha.