Tabeliliider Liverpool läks võõrsil vastamisi Londoni Chelseaga. Külalised alustasid kohtumist paremini, kui 14. minutil viis meeskonna juhtima Trent Alexander-Arnold.

Veerandtundi hiljem jõudis Chelsea juba tähistada viigiväravat, kui palli saatis võrku Cesar Azpilicueta, aga seejärel sekkus mängu VAR ning värav tühistati. Nimelt selgus videokordustest, et väravale eelnenud olukorras oli üks Chelsea mängijatest suluseisus.

Seis muutus Chelsea jaoks veelgi raskemaks vaid paar minutit hiljem, kui Roberto Firmino saatis palli peaga väravasse ja duubeldas külaliste eduseisu. Teisel poolajal suutis Chelsea kaotusseisu vähendada, kui suurepärase löögi saatis täpselt posti kõrvale N'Golo Kante. Enamaks siiski võõrustajad võimelised polnud ning Liverpool sai kirja hooaja kuuenda võidu.

Kolm punkti teenis tabelisse juurde ka Londoni Arsenal, kes võõrustas Aston Villat. 20. minutil läksid külalised John McGinni tabamusest kohtumist juhtima. Mõned minutid enne avapoolaja lõppu jäi Arsenal ka arvulisse vähemusse, kui teise kollase kaardi teenis Ainsley Maitland-Niles.

59. minutil jõudis Arsenal viigini tänu Nicolas Pepe poolt realiseeritud penaltile. Vaid minut hiljem aga viis Wesley taas Aston Villa juhtima. Arsenal suutis taas kaotusseisust välja tulla, kui 81. minutil oli täpne Calum Chambers. Arsenalile tõi võidu Pierre-Emerick Aubameyangi tabamus 84. minutil.

Liverpool on 18 punktiga kuuest kohtumisest kindel liider. Arsenal tõusis tänu võidule neljandaks, olles kogunud 11 silma. Sama punktide arv on ka Leicester Cityl ja West Ham Unitedil. Chelsea asub kaheksa silmaga 11. kohal.