Võõrustajad läksid kohtumist juhtima avapoolaja eelviimasel minutil, kui täpne oli Ukraina koondise ründaja Andriy Yarmolenko, kes realiseeris Felipe Andersoni söödu.

West Hami eduseisu duubeldas Aaron Cresswell, kes lõi 84. minutil palli karistuslöögist otse ristnurka. Londoni klubi 2:0 juhtimisel kohtumine ka lõppes.

Unitedit tabas mängu keskel ka valus hoop, kui 61. minutil pidi vigastuse tõttu väljakult lahkuma põhiründaja Marcus Rashford. Inglase vigastuse tõsidus pole veel teada. United oli aga juba enne kohtumist vigastustega hädas, kui mängust jäid eemale Eric Bailly, Timothy Fosu-Mensah, Anthony Martial, Paul Pogba ja Luke Shaw.

Ühtlasi tõusis West Ham võiduga esinelikusse, olles kogunud 11 punkti. United jätkab 8 silmaga 7. kohal, aga võib sealt veel vooru lõpuks langeda, sest täna õhtul mängivad veel nii Londoni Arsenal kui Chelsea. Arsenal võõrustab Aston Villat, Chelsea tabeliliidrit Liverpooli.

Teises samaaegselt toimunud kohtumises leppisid 1:1 viiki Crystal Palace ja Wolverhampton Wanderers. Palace pääses juhtima Leander Dendonckeri omaväravast, Wolvesile tõi viigi Diogo Jota tabamus viiendal lisaminutil.