Kodumaal karjääri alustanud ning juba 17-aastaselt Portugali tippklubi FC Portoga liitunud Andersoni karjäär algas tormiliselt ning vaibus vaat et sama järsult. Juba 18-aastasena suurte lootustega 30 miljoni euro eest Manchester Unitedisse ostetud brasiillane lõi oma esimese hooaja viimase puutega Meistrite liiga finaalis penaltiseerias võiduvärava ning võitis 2008. aastal parima Euroopas mängiva noormängija tiitli.

Tema esimene hooaeg Unitedis jäigi aga paraku sisuliselt tema parimaks - vigastused ja muud probleemid tähendasid seda, et aasta-aastalt vajus ta Unitedis põhikoosseisust üha kaugemale ning oma kahel viimasel Unitedi-hooajal (2013-14 ja 14-15) tegi ta kokku kaasa vaid viies Premier League'i kohtumises.

2015. aastal siirdus ta tagasi kodumaa kõrgliigasse, kolm hooaega seal mänginuna liikus ta eelmiseks hooajaks aga Türgi esiliigasse Adana Demirspori ridadesse, mängides kogu hooaja jooksul vaid 11 liigamängus.

Hoolimata suhteliselt järsult kahvatunud karjäärist on Andersonil kirjas korralik kogus tiitleid ja karikaid: ta on kahekordne Portugali meister ja neljakordne Inglismaa tšempion, Meistrite liiga võitja, klubide maailmameister, nii Portugali kui Inglismaa karikavõitja, Brasiilia koondisega (kaheksa kohtumist) ka olümpiapronks ja Copa America võitja.