Furyt peeti matši eel kindlaks favoriidiks ning britile oodati sellest kohtumisest võrdlemisi kerget jalutuskäiku, kuid reaalsus osutus hoopis teiseks.

Rootslane osutus Furyle vääriliseks vastaseks ning tabas kolmandas raundis briti kulmu, kust hakkas silmnähtavalt verd jooksma. Nähes, et Fury kaotas löögi tagajärjel oma keskendumise, hakkas Wallin veelgi agressiivsemalt poksima, aga britt pidas rünnakutele vastu.

Eriti ohtlikuks kujunes Fury jaoks kuues raund. Wallin suutis briti mitmel korral tasakaalust välja lüüa ning samal ajal oli Fury hädas verejooksuga, mis häiris tema nähtavust. Ühel hetkel pidi Fury isegi arsti veenma, et suudab kohtumist jätkata.

Seitsmendas raundis sai Fury end taas käima ning hakkas kohtumist ise domineerima, lajatades Wallinile mitu valusat hoopi. Järgmised raundid möödusid juba briti domineerimise all. Viimases raundis suutis Wallin veel vastata võimsa vasakhaagiga Furyle vastata, aga matš sai enne läbi, kui emb-kumb nokauti oleks löödud. Lõpuks andsid kohtunikud punktidega 116:112, 117:111, 118:110 võidu Furyle.

"See oli suurepärane poksimatš," vahendas BBC Fury sõnu. "Mind tabas ühel hetkel hoop silma lähedale ja see muutis kogu kohtumist. Enamuse aja ma ei suutnud sellest silmast enam välja näha. Hiljem veel põrkusid meie pead kokku ja haav hakkas uuesti jooksma."

"Need olid väga head 12 raundi. Wallin oli karm," jätkas britt. "Tema varasem seeria oli 20-0 ehk ta ei osanud kaotada, aga ma olin lõpuks parem mees."

"Ma andsin endast kõik," võttis matši kokku Wallin. "Andsin endast parima, kuid Fury on tõeline tšempion. Mitte keegi ei saa kahelda aga minu võitlejahinges või selles, et olen hea poksija."

Fury jätkab ühtlasi oma kaotusteta seeriat. 30-st profikohtumisest on tal kirjas 29 võitu (20 nokaudiga) ja üks viik. Wallin sai 20 võidu (13 nokaudiga) kõrvale esimese kaotuse.

Kõigi eelduste kohaselt peaks Fury pidama järgmise matši veebruaris, kui ta läheb taaskord vastamisi WBC tiitlivöö omaniku Deontay Wilderiga. Mäletatavasti jäi nende esimene omavaheline matš mullu detsembris viiki.