Üldse jõudis Rally Estonialt telepilt enam kui sajasse riiki ning ülekande tegid teiste seas sellised suured kompaniid nagu BT Sport (Suurbritannia), Fox Sports (Lõuna-Ameerika), YLE (Soome) ning DAZN (Itaalia, Hispaania, Saksamaa, Austria, Šveits).

Promootor Oliver Cieslal jagus Rally Estoniale ja Eesti rallifännidele vaid kiidusõnu. "Fännid ja meedia toetavad Eestis WRC-d ning elavad Ott Tänaku ja Martin Järveoja tegemistele väga suure innuga kaasa. Me hindame kõrgelt, et saame seda rallit korraldada riigis, kus autosporti niivõrd hästi suhtutakse. Kuigi tegu pole WRC meistrivõistluste etapiga, pakub tippsõitjate ja tipptiimide osalemine nii Eesti kui teiste riikide fännidele suurepärase võimaluse WRC-le kaasa elada," sõnas Ciesla.

Ühtlasi tänas promootor nii Eesti valitsust, Eesti Autospordi Liitu kui Rally Estonia korraldajaid, kes üheskoos selle võistluse toimumise võimalikuks tegid.

Rally Estonial lõid tänavu kaasa WRC-sarja meeskonnad Toyota, Citröen, Hyundai ja Ford ning võistlus lõppes eestlaste lemmiku Ott Tänaku võiduga.