Tallinnasse saabus Žalgiris Nordica otselennuga Vilniusest järgmises koosseisus:

0 Thomas Walkup 193 cm tagamängija

1 Nigel Hayes 203 cm ääremängija

2 Alex Perez 191 cm tagamängija

8 Matas Jogela 201 cm ääremängija

10 Lukas Uleckas 199 cm tagamängija

12 Erikas Venskus 205 cm keskmängija

16 Karolis Lukosiunas 195 cm tagamängija

19 Vitalijus Kozys 201 cm ääremängija

21 Arturas Milaknis 195 cm ääremängija

23 Martinas Geben 208 cm keskmängija

31 Rokas Jokubaitis 193 cm tagamängija

31 Zach LeDay 202 cm keskmängija

77 Kerr Kriisa 189 cm tagamängija

Neist kogemustega staarid on LeDay, Hayes, Walkup, Peres ja Leedu korvpallikooli kasvandik Milaknis.

Viimasena liitus klubiga Vilniuses sündinud ja Norte Dame´is õppinud Martinas Geben, kes oli kuni MMi alguseni seotud Leedu rahvuskoondisega.

Meeskonna kolm kõige nooremat on Kriisa, Jokubaitis ja Venskus. Neist Jokubaitis on juba praegu sihtimas uueks hooajaks ka kohta klubi põhirivistuses.

Eelmise aasta Leedu meistri treenerid on samuti igale korvpallisõbrale tuntud mehed: peatreener on Euroopa viimaste kümnendite säravaim tagamängija Šarunas Jasikevicius, teine treener aastaid Leedu koondises mänginud ning treenerina nii Vilniuses kui Kaunases töötanud Darius Maskoliunas, kolmandana abistab meeskonda samuti Leedu koondises aastaid mänginud Tomas Masiulis.

Pärast treeningmänge Lätis on Kalev/Cramo kodusaalis valmis hooaega alustama järgmises koosseisus: Sten Timmu Sokk, Martin Dorbek, Kristjan Kangur, Kristjan Kitsing, Martin Paasoja, Sander Raieste, Aigars Škele, Tanel Kurbas, Zach Smith, Antino Jackson, Dwight Coleby ja Janari Jõesaar; peatreener on Roberts Štelmahers.

Mäng Saku suurhallis algab pühapäeval kl 17, ürituse korraldab Ekspress Meedia.

Korvpallisõprade mängueelne ja -järgne kogunemispaik on O´Learyse spordibaar. Saku suurhallis on kõigil võimalik osta Omniva vaid selleks kohtumiseks mõeldud postkaarte ja Žalgirise fännitooteid.