Kõige kindlamalt sammus edasi kreeklaste Pireuse Olympiakos, kes oli avamängus Vene klubist Krasnodarist üle 4:0 ning suutis Venemaa kevadise pronksiklubi ka võõrsil 2:1 alistada.

Skooriliselt kindel oli ka Zagrebi Dinamo võit Norra tšempioni Rosenborgi üle - avamängu võitis Dinamo kodus 2:0 ning tegi eile võõrsil 1:1 viigi. Sealjuures oli Rosenborg kodumurul selgelt parem võistkond platsil, kuid ei suutnud oma paremust maksma panna.

Kaks viigimängu pidasid Serbia tšempion Crvena zvezda ja šveitslaste Young Boys - kuivõrd Šveitsis mängiti 2:2 viiki ning eile õhtul Serbias 1:1, läks võõrsilväravate reegliga edasi Crvena zvezda. Serbia punatähtede jaoks oli see sealjuures teiseks järjestikuseks hooajaks, kus Meistrite liiga alagrupiturniirile play-off'i kaudu pääsetakse ning nagu ka tänavu, suudeti seda mullu kahe viigimänguga ja võõrsilväravate reegli abiga (toona alistati Red Bull Salzburg).

Täna õhtul selguvad ka viimased kolm alagrupiturniirile pääsejat. Omavahel on vastamisi Amsterdami Ajax - Nikosia APOEL (avamäng 0:0), Club Brugge ja Linz (avamängu võitis Brugge võõrsil 1:0) ning Praha Slavia - CFR Cluj (avamängu võitis Slavia võõrsil 1:0).