Autosport viitab oma allikatele ning märgib, et nende info kohaselt tõmbabki Citroen 2020. aasta järel juhtme seinast ning nende sõidud WRC-sarjas saavad sõidetud.

Citroeni tegevjuhi Linda Jacksoni sõnul oleks Citroen arvatavasti WRC-sarjas jätkamisest huvitatud, kui sarja kaasatakse nii hübriid- kui ka elektritehnoloogia. Rahvusvaheline Autoliit FIA teatas juunis, et 2022. aastal soovitakse juba sõita hübriidautodega. Samas ühtegi ametlikku juhendit selle kohta veel ei ole.

„Praegu keskendume 2019. ja 2020. aasta hooaegadele. Tahame investeeringust maksimumi võtta. Ma ei räägi kaugemast tulevikust. Tahan, et keskendumine oleks antud kahel hooajal,“ sõnas Jackson.

Jacksoni sõnul ei ole nad praegu rääkinud võimalusest, et võtta 2021. aastaks vaheaasta ning naasta 2022. aastal hübriidautode ajastul.

Lisaks avaldas Jakcson, et tuleval hooajal jätkab Ogier'i kõrval Esapekka Lappi ning kolmandat sõitjat taaskord välja ei panda. „Selles osas ühtegi kahetsust ei ole. Võtsime otsuse vastu ja jääme selle juurde. Ka järgmisel hooajal ei ole kolmandat sõitjat,“ lisas ta. „Oleme sõitjatega väga rahul.“