Laupäeval peetud mõlemas S1 klassi sõidus võidutses Patrick Pals (TM, Vihur Motosport) vend Prantsu ja soomlase Sami Salstola (TM) ees. Pühapäeval oli aga kummaski võidukihutamises parim Salstola ning teiseks tuli sõitudes 2. ja 3. kohal saanud võitja kaasmalane Sami Uutela (Yamaha), kes oli laupäeval neljas. Prants Palsile kuulus pühapäeval poodiumi madalaim aste, kui noormees oli avasõidus 4. ja viimases 2.

Eesti meistriks tuli pühapäeval neljanda kohaga leppima pidanud Patrick Pals, kes kogus 270 punkti, hõbedale tuli Prants Pals (258 p) ja pronksile Uutela (228 p).

S4 klassis ei leidunud kummalgi päeval vastast Alex Vetkinile (Husqvarna, Vihur Motorsport), kes võitis kõik neli sõitu. Laupäeval järgnes talle mõlemas sõidus klubikaaslane Sven Simulask (Husqvarna) ja kolmandaks tuli mõlemad sõidud neljandana lõpetanud Marek Virves (Kawasaki, Motodepoo Team Green). Pühapäeval lõpetasid mõlemad sõidud Vetkini taga aga lätlane Kaspar Loss (KTM) ja leedulane Justas Kantaravivius (TM).

Vetkin tuli ka maksimaalse 300 punktiga Eesti meistriks, teise koha sai pühapäeval viiendaks jäänud Simulask (236 p) ja kolmanda Virves (216 p), tema oli viimasel päeval 4.

Klassis SM85 kummalgi päevalpiisavalt sõitjaid ei osalenud, et punktid tiitlivõistlusel arvesse läheks ja nii selgus meister eelnevate etappide tulemuste põhjal. Meistriks tuli lõpuks kolmel etapil võidutsenud Aksel Pärtelpoeg (Husqvarna, Äksi39Team, 236 p), hõbeda sai Karl Takk (Honda, Vihur Motosport, 188 p) ja pronksi Karl Kutsar (KTM, Äksi39Team, 187 p).

SM65 klassis võitis Eesti meistritiili Venemaa preili Alena Petrishina (Husqvarna, 280 p), kes võitis laupäeval mõlemad sõidud ning pühapäeva esimese võidukihutamise ja oli viimases sõidus 5. Hõbedale tuli mainitud kolmes esimeses sõidus teisena lõpetanud ja viimase sõidu võitnud Mathias Vetkin (Husqvarna, Vihur Motosport, 266 p) ning pronksmedal kuulub tänavu Otto Reinhard Viksile (KTM, HRC Eesti Racing, 240 p), tema oli laupäevastes sõitudes kolmas ning pühapäeval 5. ja 2.

SuperQuad masinaklassis võitis laupäeval üle pika aja rajale naasnud Ardo Tigane (Yamaha, SK Yamaha Keskus) leedulase Rolandas Vaiavada (KTM) ja Raul Kirt'i (KTM, Estonian SuperMoto Racing) ees. Pühapäeval Tigane starti ei tulnud ja nii noppis mõlemad võidud Vaivada, kellele seekord järgnesid Kirt ja Viljar Värat (Honda, Estonian SuperMoto Racing).

Eesti meistriks tuli laupäeval neljas olnud Värat (258 p), kellele järgnesid mõlemal päeval viienda koha saanud Roman Mägi (Yamaha, MK D&T, 205 p) ja Tõnu Zeiger (KTM, Kagu MK, 198 p), kes laupäeval ei võistelnud ja oli pühapäeval 4.

Open klassis võitis Eesti karikavõistlused lätlane Edgars Ivuskans (TM, 182 p), kes oli Raplas mõlemal päeval esimene. Kokkuvõttes tuli teiseks laupäeval 8. ja pühapäeval 5. koha saanud soomlane Tero Kolehmainen (TM, 179 p) ning kolmas koht kuulub tänavu leedukale Vidmantas Vaidinauskasele (TM, 148 p), kes oli kummalgi päeval 4.

SM50 klassis võidutses Raplas mõlemal päeval kõikides sõitudes Robin Robert Mooses (Husqvarna, Äksi39Team), kes tuli ka 287 punktiga Eesti karikavõitjaks. Laupäeval 3. ja pühapäeval 2. koha saanud Travis Siilakule (KTM, Vihur Motosport) kuulus hooaja kokkuvõttes teine koht ning kolmandaks tuli Raplas kummalgi päeval 6. koha saanud lätlane Andzejs Smulkevics (Husqvarna).

Raplas olid taas rajal ka PW50 pisikesed sõitjad, kellele tiitlivõistluste arvestust sellel hooajal ei peetud. Laupäeval oli parim vapper tüdruk Meribel Kask (Husqvarna, Vihur Motosport) Steven Eugen Tiitso (KTM, AYR Racing) ja klubikaaslase Kenneth Simulaski (Husqvarna) ees. Pühapäeval oli seevastu parim Tiitso, kellele järgnesid Kask ja Simulask.