Esimeses setis ei suutnud kumbki tennisist vastase servi murda ning avasett läks kiiresse lõppmängu. Kiires lõppmängus aga sai 7:3 võidu tšehhitar.

Teine sett kuulus omakorda eestlannale, kui Kanepi pääses 3:2 seisul murdega ette. Kanepi suutis seejärel oma servigeimid hoida ning teise seti tulemusega 6:3 võita, millega viis kohtumise otsustavasse setti.

Kolmandas setis läks Strycova kiirelt 2:0 ette, kuid Kanepi suutis sellele vastata ja seisu 2:2 viigini viia. Otsustavaks sai aga pikaks kujunenud kuues geim, kus Strycova taas eestlanna pallingu murdis ning 4:2 ette pääses. Lõpuks võttis tšehhitar kolmanda seti võidu geimidega 6:3.

Kokku kestis kohtumine kaks tundi ja 22 minutit.

Tema teise ringi vastaseks kas 12. asetusega Margarita Gasparjan (WTA 59.) või Rebecca Peterson (WTA 71.).

Cincinnatis mängib ka Anett Kontaveit (WTA 19.), kes alustab otse põhitabelist, kus tema avaringi vastaseks on tugev sakslanna Angelique Kerber (WTA 13.). Teises ringis võib selle paari võitja kohtuda Caroline Garciaga (WTA 22), kes läheb avamängus kokku ühe kvalifikatsioonist alustanud tennististiga.

Viimases "Matšpalli" podcastis oli intervjueeritavaks Kaia Kanepi füüsilise ettevalmistuse treener Indrek Tustit. Kuula saadet siit!

1x
00:00