Esimeses setis läks Kontaveit 2:0 juhtima, aga seejärel võitis Navarro kolm geimi järjest. Kontaveit vastas hispaanlanna pallingu murdmisega ja haaras uuesti initsiatiivi. Seisul 5:4 oli Kontaveidil kaks settpalli, aga Navarro tuli raskest seisust auga välja. Seisul 6:5 enam Kontaveit settpalli kasutamata ei jätnud.

Teises setis läks Kontaveit 3:1 ette ja siis otsustas Navarro puusavigastuse tõttu matši lõpetada. Tegemist oli sellel aastal juba viienda korraga, kui Kontaveit vastaselt loobumisvõidu sai.

Kontaveit - Navarro matš täispikkuses:

Kolmandas ringis ehk 16 parema hulgas kohtub Kontaveit tšehhitari Karolina Pliškovaga (WTA 3.), kes alistas 6:4, 6:7(4), 6:2 ameeriklanna Alison Riske'i (WTA 37.). Ilmselt peetakse matš Eesti aja järgi kas neljapäeva õhtul või ööl vastu reedet.

Kontaveit on Pliškovaga kohtunud kaks korda, mõlemal juhul on parem olnud tšehhitar. Viimati mindi vastamisi kevadel Indian Wellsi turniiri kaheksandikfinaalis, siis jäi Pliškova peale 7:6(0), 4:6, 6:2.

Kontaveit alistas esmaspäeval Maria Šarapova ligi kolm tundi kestnud matšis 4:6, 6:3, 6:4. Suarez Navarro võitis teisipäeval Venus Williamsi (WTA 50.) 6:4, 6:2.