“See oli Eesti suurim ja ka ainus rahvusvaheline kolmevõistlus,” rääkis Luise Vevers (Saare RK). “Konkurents oli pärast teist ala väga tihe, sest kogu medali esikolmik mahtus vaid 0,1 karistuspunkti sisse, seega takistussõidus eksimisruumi ei olnud. Kuna suutsin säilitada rahulikku närvi, siis õnnestus viimane ala vigadeta läbida ja säilitada eelmise päeva liidripositsioon. Kõige rohkem jäin rahule oma krossiga, mis oli kindlasti selle aasta parim.” Võistluspaar võitis lõpptulemusega 33,5 karistuspunkti.

Hõbemedalile tuli mullune Eesti meister Erkki Hõim (Märjamaa SK) hobusel Cadmium (33,6 kp) ja pronksmedali võitis Ervi Kaasiku (Nõo RK) hobusel Cendoria S (38,5 kp).

CCI2*-S klassis järgnesid Luise Veversile ja Ruudile Ervi Kaasiku Cendorial ning kolmandal kohal tugevalt alustanud põhjanaaber soomlanna Ann-Niina Kiviniitty-Ranta-Aho hobusel Madame Schnabel (41,5 kp), kellelt viis esikoha takistussõidus maha aetud kolm takistust. Neljandaks tulid Tondi Ratsaspordiklubis treenivad Maris Kangur ja Al Pacino (45,8 kp) ning viies auhinnaline koht kuulus Saare RK liikmele Jaagup Kallasele hobusel Olli Royal (60,6 kp).

Antud võistluse raames toimus ka rahvuslik CCN80 võistlusklass, kus esikoha võttis Vaike Reinmaa (Massu RK) hobusel Orfix, lõpptulemusega 29,8 kp.