Kitsal ja paljude hüpetega Stelpe krossirajal on väga tähtis hea tulemuse saavutamiseks korralik start. Kert Varikul ja Lauris Daidersil kahjuks esimese sõidu start ebaõnnestus. Koguni kolmandas kümnes esimesele ringile minnes ootas ees keeruline võidusõit. Ring-ringilt parandati oma positsiooni ja lõpuks võideldi ennast meeletus kuumuses koguni kuuendale kohale. Kogu sõidu pakkus esiotsas publikule haaravat etendust viis ekipaaži.

Algusest peale sõitu juhtima asunud Arne Dierckens ja Robbie Bax hoidsid kindlalt konkurendid terve sõidu vältel enda seljataga. Teisena lõpetas sõidu duo Koen Hermans-Nicolas Musset, lätlaste rõõmuks tõusid kolmandaks Etienne Bax koos lätlasest korvipoisi Kaspars Stupelisega. 18.kohaga lõpetasid sõidu Argo Põldsaar-Ruslan Talf, nende järel Siim Mokrik-Birger Taal.

Teine sõit algas Kert Varikule ja Lauris Daidersile paremini. Stardikurvis esikümne lõpus olnud duo tegi esimese ringiga hulgaliselt õnnestunud möödasõite ja teise ringi alguseks võeti sisse juba viies
positsioon. Esimesed neli duot olid selleks ajaks väikese edumaa saanud. Liidriohjad haarasid taaskord enda kätte esimese sõidu võitnud Arne Dierckens ja Robbie Bax.

Head tempot teinud Varik-Daiders püüdsid esineliku kinni. Kahjuks ei leitud kiiretest meestest möödumiseks võimalust. Pikka aega sõideti üksteise järel, enne kui vahed suurenema hakkasid. MM-sarja liidrid Etienne Bax koos Kaspars Stupelisega võtsid rahva marulisel toetusel küll Dierckensi skalbi, kuid etapi kokkuvõttes andis see ikkagi kokku teise koha. Varik - Daiders lõpuks üle finiši neljandatena.

Etapi kokkuvõttes teenisid Varik ja Daiders 33 punktiga neljanda koha. Etapivõidu said 47 punktiga Arne Dierckens ja Robbie Bax, teised oli 45 punktiga Etienne Bax ja Kaspars Stupelis ning kolmandana 42 punktiga Koen Hermans ja Nicolas Musset. Sarja kokkuvõttes on Varik ja Daiders 240 punktiga seitsmendal kohal.

Quadide Euroopa meistrivõistlustel oli Kevin Saare kiirus ka seekord konkurentidele vastuvõetamatu. Kindlalt esimese sõidu võidu poole kihutanud Saare quadil purunes aga amordi kinnituspolt ja nii tuli esimesest sõidust 20.koht. Teises sõidus alustas Saar esimest ringi kolmandana, õige pea jättis ta kaasvõistlejad seljataha. Kindel sõiduvõit teisest sõidust andis etapi kokkuvõttes 26.punktiga 7.koha.

Sarja kokkuvõttes hoiab meie mees 126 punktiga endiselt esimest
positsiooni.