"Oleme kogu senise hooaja väga tugevalt esinenud, kui välja jätta paaril korral esinenud tehnilised probleemid," vahendas portaal Rallit.fi Tänaku sõnu. "Motospordis on tehnilised probleemid aga üks paramatu osa spordist."

"Kui näed kohta, kus saab paremaks muutuda, peab kindlasti selle nimel püüdlema. Meil on jätkuvalt aspekte, kus saame edasi areneda. Mu motivatsioon on väga kõrge. Peame saama täispaketi kokku ja selle nimel kõvasti tööd tegema," sõnas Tänak eesootava Soome ralli kohta.

Tänak meenutas ka eelmist etappi Sardiinias, kus ta oli kogu nädalavahetuse valitsenud, kuid viimasel katsel kadus masinal roolivõim ja eestlane pidi piirduma kokkuvõttes viienda kohaga. "Esimesed kaks päeva Sardiinias olid ilmselt meie senise hooaja parimad. See on MM-sarja üks raskemaid rallisid ning esimesel päeval teepuhastaja rollis sõitsime pidevalt piiri peal."

"Laupäeval olime juba liidrid ja võitsime iga kiiruskatse. See näitas, milleks oleme Toyota Yarisega võimelised, kui kõik toimib."

Tänakul on MM-sarja liidrina kogutud 150 punkti. Tema lähimad jälitajad on Sebastien Ogier (Citröen) ja Thierry Neuville (Hyundai), kellel kirjas vastavalt 146 ja 143 silma.