Tegemist on Kalev/Cramo särgis aastatel 2011-13 ja 2014-15 paljude Eesti korvpallifännide südamesse pugenud Armands Škele noorema vennaga, vahendab BC Kalev/Cramo koduleht.

Noortekarjääris paar aastat Hispaanias Fuenlabrada süsteemis korvpallitarkust kogunud Aigars Škele naasis kodumaale 2012. aastal ning alustas profikarjääri Riia Baronsis. Seejärel jätkus tagamehe karjäär üksikute hooaegade kaupa Jurmala/Fenikssis, Riia VEF-is ja Valmieras, kuni lõpuks jäi ta kaheks aastaks pidama Ventspilsi meeskonda.

Eelmisel hooajal astus Škele karjääris sammu edasi, kui siirdus mängima Prantsusmaa kõrgliigaklubisse Antibes Sharks. Viimase kohaga lõpetanud tiimi ridades tõi ta keskmiselt 7,9 punkti, 2,3 lauapalli ja 2,1 resultatiivset söötu.

Škele on korra võitnud ka Läti kõrgliiga, kui hooajal 2015/16 teenis Valmiera/ORDO paljudele üllatuslikult tavapäraste valitsejate Riia VEF-i ja Ventspilsi ees klubi ajaloo ainsa meistritiitli.

Škele on ennast murdnud ka Läti koondisesse, kui 2017. aasta EM-finaalturniiril 5. koha võitnud meeskonnas tõi tagamees 5 mängu ja keskmiselt 7,9 minutiga 2,8 punkti, 1,6 lauapalli ja 1,6 resultatiivset söötu.

Läti tähe esimest etteastet Kalev/Cramo rivistuses peaks nägema 8. septembril Saku suurhallis, kui võõrustatakse Tallinna oma hooaega alustavat Kaunase Žalgirist.