Nimelt häiris Atleticot, et kui prantslane teatas lahkumissoovist mais, siis läbirääkimisi Barcelonaga pidas ta juba veebruaris ning märtsis sõlmiti ka omavahel kokkulepe. Üleminek sai aga ametlikuks alles juulis, sest kuni 1. juulini oli Griezmanni väljaostuklausliks 200 miljonit, alles seejärel langes see 120 miljoni euro peale.

Seetõttu nõuabki Madridi suurklubi nüüd Barcelonalt veel lisaks 80 miljonit. Lisaks häiris meeskonda Griezmanni käitumine, kes juuli alguses veel Atletico liikmena jättis meeskonna hooajaeelsele avatreeningule kohale ilmumata.

Selle kõige kohta uurisid ajakirjanikud Griezmannilt Londoni Chelseaga toimuva sõpruskohtumise eelsel pressikonverentsil. "Ma andsin endast kõik, et austada Diego Simeonet (peatreener - K.R), meeskonnakaaslasi ja klubi ning soovisin lahkuda headel tingimustel."

"See on juba nende probleem. Ma võtan rahulikult ja keskendun kõige tähtsamale asjale ehk Barcelonas hästi alustamisele," lisas prantslane. "Jah, ma tean nende kaebusest, aga olen rahulik, sest andsin seal klubis endast kõik."