Taaramäe (Total Direct Energie) jaoks algas sõit paljulubavalt, kui eestlane oli üks seitsmeteistkümnest ratturist, kes 15km peal peagrupist ette pääsesid. Ligi 30km jooksikute seas vastu pidanud Taaramäe jäeti siiski liidrite poolt maha ning ta langes tagasi peagruppi.

Sõidu edenedes püüdis peagrupp suuremalt jaolt jooksikud kinni. 28km enne lõppu tegi spurdi Taaramäe klubikaaslane Romain Sicard, kes aga 13km hiljem Elie Gesberti poolt omakorda kinni püüti. Gesbert alustas ise spurdiga, aga ka tema püüti peagrupi poolt kinni.

Kümmekond kilomeetrit enne lõppu hakkas peagrupp lagunema ning nende seast eraldus jooksikute seltskond, kelle hulka mahtus ka Kangert (Education First). Võidu sai lõpuks prantslaste Thibaut Pinot (Groupama-FDJ), kes tegi otsustava spurdi sadakond meetrit enne finišit. Talle järgnesid üldliider Julian Alaphilippe (Deceuninck - Quick Step) ja hollandlane Steven Kruijswijk (Jumbo-Visma), mõlemal kogunes kaotust 6 sekundit.

Kangert lõpetas etapi 23. kohal, kaotust kogunes 4.48. Taaramäele läks lõpuprotokolli kirja 80. koht, Pinot'st jäi ta maha 20 minuti ja 19 sekundiga.

Üldarvestuses jätkab liidrina Alaphilippe, kellele järgnevad britt Geraint Thomast (Team Ineos) ja hollandlane Kruijswijk, kaotust meestel vastavalt 2.02 ja 2.14. Korraliku tõusu tegi Kangert, kes kerkis 59. kohalt 41. positsioonile, täpselt Taaramäe ette. Kangert jääb Alaphilippe'st maha 46 minuti ja 26 sekundiga, Taaramäe omakorda kaasmaalasest täpselt minutiga.

Homme sõidetakse velotuuril 15. etapp, millel pikkuseks 185km.