Vips suutis stardi järel esikohta hoida, kui ta lõikas end koheselt Prema sõitja Jehan Daruvala ette. Vips hoidis esikohta läbi sõidu. Eriti tugevat survet avaldas Daruvala talle sõidu keskosas. 10. ringil üritas hindu kolmel korral möödasõitu, kuid eestlane pareeris rünnakud meisterlikult.

12. ringil tuli rajale turvaauto, kuna Raoul Hyman sõitis eelnevalt seina. 15. ringi järel lahkus turvaauto rajalt ning Vips suutis Daruvala ees edumaad hoida, kuid India sõitja avaldas eestlasele ikkagi survet.

Vips tõi sellega Hitechi meeskonnale tänavuse hooaja teise võidu. Teiseks tuli Daruvala, kolmandana ületas lõpujoone teine Prema sõitja Marcus Armstrong.

Samuti Prema tiimi kuuluv sarja senine üldliider Robert Shwartzman pidi leppima viienda kohaga.

"Minu karjääri kõige raskem võit. Pidin võidu nimel kõvasti võitlema ning kaitsetööd tegema," sõnas 18-aastane Vips pressikonverentsil. "Ma arvan, et tagarehvid tegid minu sõidu keerulisemaks kui Daruvalal ja Armstrongil. Kurvides oli mul väga raske sõita," lisas eestlane, kelle rehvid kippusid üle kuumenema. "Mõistagi olen väga õnnelik nii enda saavutatu kui ka oma meeskonna panuse ja arengu üle. Meil on väga selge siht silme ees, kuidas Prema sõitjatele kandadele astuda."


MM-sarja üldarvestuses kerkis nüüd liidriks Daruvala, kellel on koos 102 punkti. Shwartzman langes 100 silmaga teiseks. Vips on jätkuvalt kolmas, kuid vahe kahe esimesega vähenes märgatavalt. Vipsil on nüüd koos 92 punkti. Neljandal kohal oleval Armstrongil on 69 silma.