Aivar Kuusmaa juhendatav Eesti meeskond võitis avaveerandi 24:10 ja hoidis Kosovo teisel perioodil kõigest 3 punkti peal, asudes poolajavileks ette 47:13. Edasine oli juba lõppseisu vormistamine.

Eestlaste punktid jagunesid väga ühtlaselt - Märt Rosenthal viskas 14, Mark Andreas Jaakson 12, Hendry Engelbrecht 9 ning Mikk Jurkatamm ja Matthias Tass võrdselt 8 punkti.

Eestil tuleb C-alagrupis kohtuda veel ka Rootsi, Hollandi, Gruusia ja Armeeniaga. Selleks, et suures mängus kaasa lüüa, on vaja esmalt alagrupis kahe parema sekka jõuda.

Täiskasvanute koondise kogemusega tagamängija Kristian Kullamäe sõnul on meeskonna sisekliima hea. „Selle lühikese ajaga, mis me oleme koos treeninud, on tekkinud päris enam vähem klapp. Mõned mängijad on vigastustega kimpus, aga loodame kõik reedeseks avamänguks rivisse saada ja ma loodan, et tuleb edukas turniir,“ sõnas Kullamäe turniiri eel.

Alagrupivastastest tuleb 20-aastase mängujuhi hinnangul enim karta Rootsit: „Olen erinevates vanuseklassides Rootsi vastu mänginud ja tean, et neil on väga head tagamängijad ja ääred. Nemad on kindlasti meie grupis ühed favoriidid. Holland ja Gruusia tulevad samuti kõva koosseisuga.“

B-divisjoni finaalturniiri kolm esimest meeskonda tõusevad järgmiseks aastaks A-divisjoni.