44-aastane Kais ja 43-aastane Arak ühendasid tänavu mitmeaastase pausi järel jõud ja võitsid üllatuslikult juuni keskel Tartus Eesti karikasarja teisel etapil pronksmedali. Meenutame saates Eesti rannavolle algus- ja hiilgeaegu, mil Pärnu rannas oma hoolealustega kohal maailmakuulus Vjatšeslav Platonov ning vendade Kaiside duellid Avo Keele ja Kaido Kreeniga tõid tänu meedias tekitatud intriigidele kohale tuhandeid pealtvaatajaid. Saatekülaliste hiljutise saavutuse lainel uurime mõistagi sedagi, kuidas õnnestub Kaisil ja Arakul tänaseni nii heas vormis olla.

Et stuudiokülaliste näol on tegu meestega, kes püsivad siiani oma meelisala juures nii nõu kui jõuga, jagub põnevaid jututeemasid kauemakski. “Kuldse geimi” tegijad plaanivad seetõttu fenomenaalse mäluga vandeadvokaadi Kaisi ja “Eesti parima rannavolle blokimehe” Araku tulevikus taas saatesse kutsuda.

Järgmine “Kuldse geimi” saade on eetris kahe nädala pärast.

Võrkpall24.ee podcast valmis koostöös Credit24, Manta Maja ja Delfiga. Eraldi täname meeldiva koostöö eest ka Pafi ja Sportlandi, kellega sai koostöö juunikuus läbi.