Senegal läks C-grupi viimases kohtumises vastamisi Keeniaga. Senegalil avanes avapoolajal suurepärane võimalus minna kohtumist juhtima, kuid Liverpooli ründetäht Sadio Mane eksis penaltil.

Teisel poolajal suutis Senegal siiski väravaarve avada. Veidi enam kui tund pärast mängu algust viis senegallased juhtima Ismaila Sarr. Kaks korda sai jala valgeks ka Mane, kelle tabamused kindlustasid Senegalile 3:0 võidu.

Senegal sai C-grupis kuue punktiga teise koha. Täiseduga läbis alagrupi Alžeeria, kes alistas viimases kohtumises 3:0 Tansaania. Kolm punkti kogunud Keenia jäi kolmandaks, aga võib veel õnneliku kolmanda koha meeskonnana edasi pääseda. Nulli peale jäänud Tansaania pidi leppima grupis viimase kohaga.

Edasipääsejad selgusid ka D-alagrupis. Alagrupi võidu teenis üheksa punktiga Maroko, kes oli viimases voorus 1:0 parem Lõuna-Aafrika Vabariigist. Kohtumise ainsa värava lõi Moubarak Boussoufa alles 90. minutil. Võidu sai ka teisena lõpetanud Elevandiluurannik, kes alistas 4:1 Namiibia.

Praeguse seisuga on edasipääsu kaheksandikfinaali kindlustanud Uganda, Senegal, Maroko, Madagaskar, Elevandiluurannik, Alžeeria, Nigeeria ja Egiptus.