31-aastane Denifl tunnistas veredopingu kasutamise üles märtsi alguses, kui Austria politsei ta ülekuulamisele tõi. Preidler astus peale seda ise politseijaoskonda sisse ning tunnistas, et andis samuti 2018. aasta lõpus kaks korda verd, et see kunagi hiljem oma kehasse tagasi pumbata.

"Lasin vere välja võtta, kuid ei pannud seda kunagi tagasi. Kuid mõte sellest on juba iseenesest kuritegu," ütles Preidler toona ajalehele Kronen Zeitung.

Mõlema ratturi võistkuskeeld hakkas kehtima tagasiulatuvalt 5. märtsist ning lõpeb 2023. aasta 4. märtsil. Rahvusvaheline jalgratturite liit (UCI) kustutas kõik Denifli tulemused alates 1. juunist 2014 kuni 5. märts 2019, nende seas oli ka 2017. aasta Hispaania velotuuri Vuelta etapivõit ja sama aasta Austria velotuuri üldvõit. Preidleri tulemused tühistati vahemikus 1. veebruar 2018 kuni 5. märts 2019. Mõlemad peavad tagastama kõik vastavates ajavahemikes teenitud auhinnarahad ning katma kulud, mis kaasnesid nende juhtumite menetlemisega alaliitudes.

Operatsiooni "Aadrilaskmine" käigus võttis Austria politsei kinni ka Eesti suusatajad Karel Tammjärve ja Andreas Veerpalu, hiljem tunnistas avalikkuse ees doktor Mark Schmidti teenuste kasutamise üles ka Algo Kärp. Eesti politsei tõi ülekuulamisele ka suusatreener Mati Alaveri, kelle õpilane, kasahh Aleksei Poltoranin samuti Seefeldi MM-i ajal politsei poolt kinni nabiti. Ametlikult on teadmata kahekordse olümpiavõitja Andrus Veerpalu roll dopinguskandaalis, kuid Tammjärve sõnul oli ta tema ja Andrease hämaratest tegudest teadlik.

Skandaaliga seoses on ajutiste võistluskeelude all ka praegused World Touri ratturid Kristijan Koren (Bahrain-Merida) ja Kristijan Durasek (UAE Team Emirates) ning Austria mägirattur Christina Kollmann-Forstner. Uurimise all on ka endised ratturid Alessandro Petacchi ja Bahrain-Merida nüüdseks juba endine spordidirektor Borut Bozic.

Mais vallandati Šveitsi koondise peatreeneri kohalt 45-aastane sakslane Danilo Hondo, kes tunnistas, et temagi kasutas Schmidti abiga oma karjääri jooksul veredopingut.