Duranti senine leping Warriorsiga lõppes tänavuse hooaja järel, aga tal oli võimalus ühe aasta võrra koostööd pikendada. Mängumees siiski ei soovinud seda võimalust kohe kasutada ja tema mänedžer Rich Kleiman sellest otsusest hiljuti ka Warriorsile märku andis.

Duranti jaoks lõppes tänavune hooaeg valusalt. Finaalseerias jäädi alla Toronto Raptorsile, aga mis veelgi hullem, Durant vigastas tõsiselt Achielluse kõõlust ning käis ka operatsioonil. Pole teada, kui pikaks mängumehe vigastuspaus venib.

ESPN-i andmetel on Durantil mitu võimalikku kosilast. Välistatud pole ka variant, kus Durant naaseb Warriorsisse. Lisaks neile on aga veel mitu klubi, kes staari vastu huvi tunnevad, sealhulgas New York Knicks, Brooklyn Nets ja Los Angeles Clippers.

Vaatamata vigastusele on Durantil võimalus sõlmida vägagi kopsakad lepingud. Uue meeskonnaga liitudes võib Durant sõlmida nelja-aastase lepingu, millega teeniks mängumees 164 miljonit dollarit. Kui ta otsustab siiski Warriorsiga taasliituda, võib ta saada viieaastase lepingu koguväärtuses 221,3 miljonit dollarit.

Viimased kolm hooaega Warriorsis veetnud Durant jõudis igal hooajal finaali ning 2017. ja 2018. aastal tuli ka meistriks.