Teatavasti on Paddon alates 2014. aastast Hyundai WRC meeskonnas MM-etappidel osalenud ning pidi seda tegema ka tänavu, ent Hyundai otsustas kasutada mõneti ootamatult sülle kukkunud võimalust ning tõi Paddoni asemel meeskonda teatud etappe sõitma hoopis üheksakordse maailmameistri Sébastien Loebi.

Kuna ei Loeb ega Sardiinia ralli värske võitja Dani Sordo ei soovinud Soome etapil osaleda, tuli Hyundai tiimibossil Andrea Adamol selleks ralliks leida Thierry Neuville'i ja Andreas Mikkelseni kõrvale ka kolmas sõitja. Algselt arvati, et selleks saab noor soomlane Jari Huttunen, kes mitmetel kohalikel rallidel Hyundai WRC masinaga kihutas, ent nüüd on teada, et Neuville'i ja Mikkelseni kõrval tuleb starti hoopis Craig Breen, kes sarnaselt Paddonile selleks hooajaks tehasetiimikohata jäi.

Kuivõrd Paddon on eelmistest aastatest Hyundai masinaga väga tuttav ning on ka Soome etapil häid tulemusi näidanud - mullu sai ta näiteks seal neljanda koha -, siis eeldas uusmeremaalane ilmselt, et Adamo pakub kohta esimesena just talle.

"Kas täna on 1. aprill?" küsis Paddon Twitteris pärast seda, kui Breeni palkamine avalikuks sai. "Mul pole midagi Craig Breeni vastu, soovin talle ainult head, olen ainult tohutult pettunud, et seda kohta meile ei pakutud. Soovisime väga sõita!"