Finaalis juba esimesest viiest rajast neli võitnud Varjun pani võistlusele punkti 14. rajal, kui palli ühe löögiga 138 meetri kaugusele auku saatis, edu kuueseks kasvatas ja seega võidu vormistas. Pronksimatšis alistas 14-aastane Richard Teder soomlase Sami Laattala.

Meeste konkurentsis ei osalenud samal ajal välismaal võistelnud Carl Hellat, kes kahel eelneval hooajal võitnud nii löögimängus kui ka rajamängus kõik neli saadaval olnud Eesti meistrikulda.

Naiste klassis rändas tiitel ja ka kolmas koht perekond Palmi saagiks - esikoht kuulus Mariliis Palmile, kes alistas finaalis Anete-Liis Aduli, kolmas koht vanemale õele Merlinile.

Mid-amatööride klassis jäi võitmatuks Kristo Tullus, kes finaalis alistas EGCC kapteni Janar Toomesso. Kolmanda koha mängus oli Niitvälja klubi kapten Joel Rothberg parem Rae Golfiklubi presidendist Janno Sillast. Esmakordselt peetud naiste mid-amatööride rajamängu kuldmedal rändas suure lombi taha, kuna igapäevaselt USAs elav Kadi Hilpus Meldrum võitis finaalis Kristel Ulla.

Meesseeniorite klassi valitses Benno Maaring, kes tiitli saamiseks alistas finaalis Arne Penti. Samuti esmakordselt peetud naisseeniorite klassis tuli võitjaks Küllike Varik, kes finaalis oli parem Kai Thornbechist.

Pärnu Bays toimunud võistlusel osales kokku 120 mängijat. Lisaks hole-in-one'ile viimasel päeval tehti ka harukordne albatross - selle autoriks oli Rainer Boberg.