20. stardikohta valida saanud Talviku tegi laupäeval toimunud esimeses sõidus superstardi ning sõidu esimesed ringid hoidis ta koguni kolmandat kohta. Talviku suutis esimestel ringidel väga head kiirust näidata, kuid sõidu edenedes hakkas tema jaks kogenumate sõitjatega võrreldes raugema. Viimastel ringidel läkski Talvikul väga raskeks ning ta andis mitmeid kohti ära. Finišisse jõudis ta siiski väga korralikul 11. kohal. Sõitu juhtis algusest lõpuni Roan Van De Moostijk (Kawasaki, Holland), teisena lõpetas sõidu Jeremy Sydow (Husqvarna, Saksamaa) ja kolmandana Alberto Forato (Husqvarna, Itaalia).

Pühapäeval toimunud teises sõidus tegi Talviku taas suurepärase stardi, kui ta esimeste kurvide järel neljanda koha sisse võttis. Kohe langes ta küll viiendale kohale, seal suutis ta püsida pool sõitu. Seejärel hakkas Talviku väsima ja ning kogenumad konkurendid hakkasid temast mööda tulema. Finišilipu alt sõitis Talviku lõpuks läbi 15. kohal. Sõidu võitis sarnaselt laupäevale Roan Van De Moosdijk (Kawasaki, Holland), teise koha sai Mattia Guadagnini (Husqvarna, Itaalia) ja kolmanda koha sarja liider Stephen Rubini (Honda, Prantsusmaa). Teise sõitu sai varusõitjana peale ka Hans Priidel, kes sõidu 31. kohal lõpetas.

Etapi kokkuvõttes saavutas Talviku korraliku 12. koha ning teenis 16 punkti. Etapivõidu võttis 50 punktiga Roan Van De Moosdijk, teine oli 38 punktiga Albero Forato ja kolmas 38 punktiga Jeremy Sydow. Etapi järel tõusis sarja liidriks 201 punktiga Forato.

Talviku teeb oma järgmise stardi juba uuel nädalal Saksamaal, kus ta jätkab hooaega oma põhiklassis EMX125.