Eile toimunud avasõidus ei teinud Andero Lusbo kahjuks sellist starti, nagu ta ise oleks soovinud. Esimest ringi sõitis ta esikümne piiripeal, kuid siis hakkas eestlane möödasõite tegema ja mõne ringiga tõusis ta viiendale kohale. Tema ees neljandal kohal sõitis sel hetkel Todd Kellet (Yamaha, Suurbritannia), kelle Andero üsna kiirelt kinni püüdis.

Möödumine britist osutus aga väga keeruliseks, Lusbo proovis kõike, kuid Kellet alla ei andnud. Vaikselt hakkasid nad kahekesi kinni püüdma kolmandal kohal sõitnud Brad Andersoni (KTM, Suurbritannia). Mõlemad saidki sarja liidrist üsna lihtsalt mööda ja viimastele ringidele läks eestlane neljandal kohal. Kuigi Andero surus viimase hetkeni, siis Kelletist tal mööda sõita ei õnnestunudki ja nii tuli ta finišisse neljandana. Sõidu võitis Ken Bengston (Husqvarna, Rootsi), teise koha teenis Mike Kras (KTM, Holland) ja kolmanda koha Todd Kellet.

Täna hommikul toimunud teises sõidus sattus Lusbo stardikurvis kukkumisse. Õnneks jäi ta ise küll püsti, kuid kohti kaotas ta seal kõvasti ja sõitu tuli alustada kahekümnenda koha piirimailt. Lusbo suutis aga iga ringiga oma positsiooni parandana ja peagi oli ta juba neljandal kohal. Seejärel asus ta jälitama sarja liidrit Brad Andersoni (KTM, Suurbritannia). Sarnaselt eilsele avasõidule suutis Andero ka täna britist mööduda ning tuli lõpuks kolmandana finišisse. Sellest piisas, et etapi kokkuvõttes poodiumile tõusta. Sõidu võitis Ken Bengston (Husqvarna, Rootsi), teisena lõpetas Mike Kras (KTM, Holland).

Etapi kokkuvõttes teenis Andero Lusbo 38 punkti, mis andis talle kolmanda koha. Etapivõidu sai 50 punktiga Bengston, teine oli 44 punktiga Kras. Pärast viiendat etappi tõusis Lusbo 162 punktiga neljandale kohale. Sarja liidriks kerkis 199 punktiga Mike Kras.

Nüüd tuleb sarja väike paus, järgmine etapp toimub kahe kuu pärast Itaalias.