Venemaa ajakirjanduse teatel kahtlustatakse veretöös Sokolovi 17-aastast poega Maksim juuniorit. Väidetavalt üritas ta hiljem sooritada ka enesetappu. Politsei leidis sündmuskohalt 45-aastase Irina vägivallatunnustega surnukeha.

Juhtunu juures oli ka paari 15-aastane poeg Arseni, kes üritas väidetavalt kodust põgeneda. Siiski uurib politsei, kas ka nooremal lapsel võis veretöös osa olla.

Arseni sõnade kohaselt ilmus vanem vend noaga tema uksele ning üritas ka tema elu võtta. Arseni sõnul ei olnud ta sel hetkel ema surmast veel teadlik.

Maksim juuniorit ei saa praegu aga üle kuulata, kuna ta viibib haiglas intensiivravi osakonnas. Tema kehal olid noahaavad nii kätel, rinnal kui ka kaelal. Venemaa ajakirjanduse teatel ei viita vigastused just enesetapu katsele.

Praeguseks 47-aastane hokilegend Maksim Sokolov ei elanud väidetavalt praegu enam abikaasaga koos. Mängijakarjääri jooksul oli ta tuntud eelkõige Peterburi SKA väravavahina. Lisaks kuulus ta mitmel juhul ka Venemaa koondise koosseisu. Maailmameistrivõistlustelt võitis ta nii hõbe- kui ka pronksmedali. Lisaks kuulus ta venelaste tiimi 2006. aasta Torino olümpial.