"Minu teekond tagasi algab nüüd," sõnas Durant operatsioonijärgselt sotsiaalmeedia vahendusel. "Rebestasin Achielluse kõõlust ja käisin operatsioonil, mis osutus edukaks. Nagu juba esmaspäeval ütlesin, siis mul on väga valus, aga korvpall on mu suurim armatus."

"Tahtsin tol õhtul väljakul olla, sest see on lihtsalt mu loomuses," jätkas Durant. "Tahtsin aidata oma meeskonnakaaslasi. Vahel aga asjad lähevad nii ning olen uhke, et andsin endast kõik ja uhke oma vendade üle, et nad kohtumise võitsid."

Durant sai vigastada finaalseeria viiendas kohtumises, mille Warriors võitis Toronto Raptorsi vastu 106:105. Ühtlasi oli tegu Duranti esimese kohtumisega pärast ligi kuuajast pausi, mille jooksul mees ravis sääremarjavigastust.

Warriorsi peatreener Steve Kerr tunnistas, et meeskonnal polnud aimugi, et Durant riskeerib tõsise vigastusega, kui väljakule naases. "Kevin täitis kõik kriteeriumid. Arstid tunnistasid ta mängukõlbulikuks. Kõige hullem asi, mis Keviniga juhtuda võis, oli uuesti sääremarja vigastamine. Elasime selles teadmises, kuid nüüd Achielluse rebend tuli täieliku šokina.

Nelja võiduni peetava finaalseeria kuues kohtumine peetakse Eesti aja järgi öösel vastu reedet. Raptors on peal mängudega 3:2.