Warriorsil oli enne mängu selg vastu seina. Raptors juhtis mängudega 3:1 ehk Raptorsile piisas ühest võidust klubi ajaloo esimese meistritiitli kindlustamiseks.

Esimese veerandaja võitis Warriors napilt 34:28. Poolajaks Warriorsi kuuepunktiline edu püsis, kui pausile mindi seisul 62:56. Sarnaselt teisele veerandile lõppes ka kolmas periood viigiseisul ehk enne viimast kümmet minutit oli Warriorsi edu jätkuvalt kuus punkti.

Viimasel veerandajal pääses ka Raptors paaril korral juhtima, ent lõpuks võttis 106:105 võidu ikkagi valitsev meister ja kindlustas, et finaalseerias mängitakse vähemalt veel kuues kohtumine.

Warriorsi tabas aga suur tagasilöök, kui taaskord sai vigastada nende tähtmängija Kevin Durant. Viimased 9 play-off kohtumist eemale jätnud mängumees vigastas teise veerandaja keskel taas paremat jalga ning oli sunnitud mängu pooleli jätma. Durantil oli käsil hea mäng, kui 12 mängul veedetud minutiga oli ta visanud 11 punkti.

Üleplatsimeheks kerkis võitjate Stephen Curry, kelle arvele kogunes 31 punkti. Klay Thompson lisas 26 silma, kolmikduublile oli lähedal Draymond Green, kes kogus 10 punkti, 10 lauapalli ja 8 resultatiivset söötu. Toronto resultatiivseim oli Kawhi Leonard 26 punktiga, mehe arvele jäi ka 12 lauapalli. Kyle Lowry lisas 18, Marc Gasol 17 silma.

Finaalseeria kuues kohtumine peetakse ööl vastu reede hommikut.