Legendaarse Itaalia sprinteri Pietro Mennea nime kandval võistlusel Roomas läheb ikka korralikuks "andmiseks", sest stardinimekirjad on kirjud ja kuulsusi täis – kohale tulevad 130 (!) erinevate olümpiamängude ja maailmameistrivõistluste medalivõitjat, lisaks mulluse Berliini EM-i 13 kullavõitjat. See lubab vägagi kõrgetasemelist võistlust!

Rasmus Mägi vastaste seast 400 meetri tõkkejooksus ei leia me ka seekord Abderrahman Sambat ja eelmise etapi Oslos mäekõrguselt võitnud Karsten Warholmi. Kuid ega kohale tulnud mehed meie atleedile elu kergeks ei tee. Starti asuvad näiteks ameeriklased Rai Benjamin, David Kendziera ja Kenny Selmon, poolakas Patryk Dobek, iirlane Thomas Barr ja jaapanlane Takatoshi Abe. Selle jooksu stardipauk on meie aja järgi kell 21.03.

Üheks võistlusõhtu tipphetkeks tõotab kujuneda meeste 200 meetri jooks, eriti kui uskuda ameeriklane Noah Lyles’i sõnu, et ta kavatseb oma jooksuga maailma šokeerida. Tore oleks! Põhilised konkurendid on talle kaasmaalane Michael Norman ja Türgit esindav Ramil Guliyev.

Vaata Teemantliiga etappi Roomas neljapäeval otseülekandes TVPlay Sports+ kanalilt algusega kell 21.00, kommenteerib Taavi Pailk.