Avaldame Rock korvpalliklubi avaliku pöördumise:

Kel tõeliselt südamel Tartu korvpalli areng, siis nüüd saab sellele otse õla alla panna. Alates 5. juunist saab liituda vastasutatud Rock korvpalliklubiga, saab niimoodi klubi omanikuna kaasa aidata, et Tartu korvpall tõuseks taas endisesse kõrgusesse. Vähemaga me ju ei lepi, eks! Uudne visioon, Rocki nimi ja kogukonna kaasalöömine on need sammud, mis toovad lõpptulemusena Tartusse taas kõrgete eesmärkidega profimeeskonna.

Klubiga liitumiseks ja auliikme staatuse saamiseks tuleb minna leheküljele www.rocktartu.ee makstes registreerimistasu 10€ ja jättes meile oma kontaktandmed. Kõikidele liitujatele on kingituseks spetsiaalne Rocki rinnamärk ning lisaks kas „Rock is back" sall või nokamüts. Esimesed kolmsada liitujat saavad endale ka raamatu „Tartu Rock! Tartu Rock! Ühe korvpallimeeskonna lugu".

Niimoodi loome kõik koos kogukonnaklubi, mis on meie kõigi oma.

Kogukonnaklubi põhimõte on, et klubiga saab liituda iga huviline saades hääleõiguse klubi igapäevastes tegemistes, klubi juhtorganite valimises ning sellekaudu tundes ennast osana klubi mõttest ja tööst.

Nii panustame me kõik klubi arengusse ja sedakaudu on ühiselt võimalik klubile tekitada suuremat tulubaasi ning kaasa rääkida tähtsamates otsustes. Selline formaat teeb meile klubi südamelähedaseks. See tähendab ka palju paremat info levikut, sponsorite toetusi, rohkem fänne, täis saale, suuremat tulubaasi, paremaid mängijaid ja seekaudu ka loodetavasti tulevikus meistriliiga karikat Tartusse!

8. juunil tuleb Tartus Tartu Korvpallikooli 45. aastapäev: toome ühiselt Rocki tagasi, madistame palliplatsil, meenutame häid aegu, täname oma õpetajaid, liitume Rock korvpalliklubiga. Kõik on oodatud korvpallijuttu puhuma (http://korvpallikool.ee/tartu-korvpallikool-45/), lisaks anna hoogu ka Rock veebiplatvormile Hooandjas (www.hooandja.ee/projekt/rocktartu). Kõigest sellest saab infot siis, kui astud Rock Tartu fänniks meie Facebooki lehel.

Selline kogukonna kaasamine võiks aga levida ka teistesse Eesti korvpalliklubidesse, et meie mäng innustaks ka teiste linnade ja klubide korvpallisõpru. Kogukonna kaasamine ei ole oluline mitte ainult Tartule, vaid ka Pärnule ja Raplale, Rakverele ja Valgale. Nii saab korvpallist tõesti meie kõigi mäng.

„Oleme kursis Rock korvpalliklubi ideega ning avatud mõlemapoolseks koostööks," ütles Pärnu korvpallimeeskonna mänedžer Johan Kärp. „Esimene kohtumine on plaanis juba juunikuus." Rapla korvpalliklubi tegevjuht Jaak Karp ütles, et nad jälgivad huviga Rocki klubi tegemisi Tartus. „Omalt poolt toetame mõtteid ja tegevusi, mis tulevad Eesti korvpallile kasuks," lisas Karp.

Rohkem infot:

Tanel Tein: 5280050

Vahur Kalmre: 5043461

Teele Arak: 52433773

Meelis Pastak: 5115117