Kuznetsov on praeguseks tõdenud, et video pärineb eelmisest aastast, kui ta tähistas Las Vegases Stanley Cupi võitu. Kuznetsov oli Washington Capitalsi liidriks, kui meeskond mullu NHL-i tšempiniks krooniti. Muuhulgas oli Kuznetsov eelmise hooaja Stanley Cupi play-off'ide kõige resultatiivsem mängija.

Kuznetsov esines avaldusega Sport-Expressi veergudel. Seal tõdes ta, et sattus pidutsemise käigus sõbra hotellituppa. Mehe sõnul oli toas aga tema jaoks tundmatu naine. Lisaks oli laual tema jaoks ka tundmatu aine. Kuznetsov lahkuski enda sõnul toast koheselt, kuna voodis maganud naine ja laual olnud aine olid tema jaoks võõrad.

Hokimees lisas, et ta ei ole kunagi narkootikume tarvitanud. „Olen valmis selle tõestuseks kohe ka vastavaid proove andma,“ lubas ta Venemaa meedias.

„Oleme video levimisest teadlikud. Kogume alles informatsiooni. Seega me olukorda rohkem ei kommenteeri,“ lisati Capitalsi pressiesindaja poolt.

NHL-is ollakse narkootikume tarvitavate sportlaste suhtes vägagi leebed. Kui näiteks pespalliliiga MLB, ameerika jalgpalliliiga NFL-i ja korvpalliliiga NBA mängijate jaoks on kokaiini tarvitamine rangelt keelatud ja vahele jäämise korral ootab koheselt mängukeeld, siis NHL-is võidakse positiivse proovi korral sportlasega ühendust võtta. Karistust kokaiini tarvitamisele ei järgne. Neile lihtsalt soovitatakse teatud raviprogramme, mis ei ole aga kohustuslikud.

NHL-is testitakse mängijaid hooaja jooksul kahel korral. Üks test tehakse hooajaeelses treeninglaagris ning teine hooaja jooksul.