Kui stardist said Ligurist isegi mitmed sõitjad minema eespool, siis ühte- või teistpidi püüdis Ligur nad rajal kõik kiiruse või kogemusega varem või hiljem kinni. Kõige pingelisemaid jõukatsumisi pakkusid Ligurile soomlane Toni Reunanen ning eestlased Mihkel Varul ja juunior Marko Muru, kellele tänasest päevast tulemuseks vastavalt ka hõbe, pronks ja neljas koht.

Tagaveolistes tegi säravaid sõite kodukandimees Kalmer Vaht, kes eelringides ja poolfinaalides päris poodiumi kõrgeimale astemele välja ulatumas ei olnud, kuid oli finaalis õnne soosik, kui kaks esikohapretendenti omavahel raksu läksid ning lõpuks üksteist rajapervele surusid.

Krosskartides tuli võitjaks jõulise sõidustiiliga lätlane Ronalds Baldins, kellele pakkus läbi kogu päeva tugevat konkurentsi Eesti meistrivõistluste sarja hetkeliider Andre Kiil. Nelikveoliste ja võimsama mootoriga esiveoliste ühendklassis kihutasid eelringides võidu lätlane Janis Vegeris ja eestlane Mart Tikkerbär. Finaalis tegi kindla esikohasõidu samuti Vegeris, kuid Tikkerbäri ette murdis end eelringides vaid üheks sõiduks rajale tulnud Raini Roomets.

TULEMUSED:

Supercar
1. Janis Vegeris (LAT), Citroen DS3
2. Raini Roomets (EST), Škoda Fabia
3. Mart Tikkerbär (EST), Mitsubishi Lancer EVO 6

Super1600
1. Janno Ligur (EST), Škoda Fabia
2. Toni Reunanen (FIN), Ford Ka
3. Mihkel Varul (EST), Peugeot 206

Super2000
1. Mindauskas Sidabras (LIT), Honda Civic

Touringcar
1. Kalmer Vaht (EST), Lada 2101
2. Siim Sündema (EST), Ford Fiesta MK7
3. Alo Hintser (EST), BMW 318

Crosskart Xtreme
1. Ronalds Baldins (LAT), Speedcar Xtreme
2. Andre Kiil (EST), Speedcar Xtreme
3. Allan Kakri (EST), Speedcar Xtreme