Seni ei ole 23-aastane Kontaveit ning 22-aastane Muchova omavahel kohtunud. Kontaveidi parimaks tulemuseks Prantsusmaa lahtistelt on eelmise aasta neljandasse ringi jõudmine. Muchova mängib Prantsusmaal põhitabelis esmakordselt.

Kontaveidi ja Muchova duelli võitja läheb teises ringis vastamisi rumeenlanna Irina-Camelia Begu (WTA 118.) või hiinlanna Lin Zhu'ga (WTA 108.). Kolmandas ringis ootaks tõenäoliselt ees matš WTA tabeli 11. kohal paiknev valgevenelanna Arina Sabalenkaga.

Prantsusmaa lahtiste põhitabelis mängib ka Kaia Kanepi (WTA 85.). Avaringis tuleb 33-aastasel Kanepil vastamisi minna 30-aastase sakslanna Julia Görgesiga (WTA 18).

Kanepi ning asetatud mängijate sekka kuuluv Görges on varasemalt omavahel kohtunud kuuel korral. Mõlemad on seni kirja saanud kolm võitu. Viimati mängiti tänavu Indian Wellsis. Görges võitis kohtumise 6:3, 2:6, 6:3.

Kanepi on Prantsusmaa lahtistel jõudnud 2008. ja 2012. aastal veerandfinaali. Görges on parimal juhul mänginud 2015. aastal neljandas ringis.

Kanepi ja Görgese duelli võitjat ootab teises ringis hiinlanna Shuai Zhang (WTA 50.) ja läbi kvalifikatsiooni põhitabelisse murdnud tennisti vahelise matši võitja. Kolmandas ringis võiks ees oodata WTA tabelis 13. kohal olev Caroline Wozniacki.