„Võimalusi oli mõlemal meeskonnal. Otsustava värava oleks võinud lüüa nii Levadia kui ka meie meeskond. Suures plaanis oli viik arvatavasti õiglane tulemus,“ sõnas Kožuhhovski, kes viitas tõsiasjale, et Kalju oli üleminutitel taaskord võiduväravale lähedal.

Mängujärgsetes intervjuudes oli Kalju treener võrreldes Levadia juhendaja Aleksandar Rogiciga ilmselgelt rahulolevam. Tulemuse osas peitus rahulolu tõsiasjas, et Levadia oli teisel poolajal selgelt aktiivsemaks pooleks. „Väljak ei olnud probleemiks. See ei olnud meie kehvema teise poolaja põhjus. Vastased mängisid teisel poolajal aktiivsemalt. Meie saime suures plaanis tööga hakkama,“ sõnas ta Kalju tänavuse hooaja esimese muruväljakul peetud kohtumise kohta.

Kalju on taas võistlustules juba laupäeval, kui Eesti karikafinaalis minnakse vastamisi Narva Transiga. Premium liiga järgmises voorus sõidetakse aga külla Paide Linnameeskonnale, kes paikneb tabelis neist ühe koha võrra kõrgemal. Hooaja esimeses ringis jäi omavahelises mängus teatavasti peale Paide.