Kehra oli mängukorda saanud viimased liigamängud vahele jätnud Janar Mägi, kes alustas üllatuslikult Andrei Vahnovitši asemel paremsisemisena. Küll oli koosseisust puudu avamängus vigastada saanud David Mamporia. Avakohtumise võõrsil kõige napimalt 28:27 võitnud Coop alustas kodusaaliski hästi ning Otto Karl Kondi ja Tõnis Kase väravate järel juhiti 2:0.

Külalised vastasid kiirelt, Mikk Aasmaa tegi paar head tõrjet väravasuul ja kuuendal minutil viis 17-aastane Sergio-Silver Kreegimaa kiirrünnakust Kehra 3:2 ette. Siis tuli 50-sekundiline periood, mil visati neli väravat – Mägi tabas kaks korda, põlvalastest vastasid Markel Veiko ja Kase.

Kui Mägi oli 9. minutil Kehra 7:5 juhtima viinud, jäid mõlemad tiimid pikaks ajaks rünnakul hätta, ent esimesena väljus mõõnast külalismeeskond ning Dmõtro Jankovski, Kreegimaa ja Anton Borovski kasvatasid edu juba 10:5 peale. Kase täpne karistusvise lõpetas küll Coopi üheksaminutilise väravatepõua, kuid puhkama mindi Kehra 15:10 eduseisul.

Coop tuli riietusruumist isukalt ning avapoolajal nullile jäänud Priit Jõks leidis üles väravasoone. Tema tabamusest vähenes 34. minutil vahe kolmele väravale, kuid lähemale ei saanud põlvalased tükil ajal, sest Kehral oli ikka ja jälle olemas Mägi, kes rasked olukorrad edukalt lahendas.

Hoides vastaseid Andreas Rikkeni kaheminutilise karistuse ajal väravata, sai Coop aga hea emotsiooni. Kaks väravat Kaselt ja 49. minutil tõi Rikken tabloole 20:20 viigi! Kehra patustas rünnakul tehnilise praagiga ja Kasel oli võimalus võõrustajad juhtima viia, ent tabas posti. Kes muu, kui Mägi algatas siis kehralaste spurdi, millessee andsid panuse veel Uvis Strazdinš, Jankovski ja Vahnovitš.

Coop alla ei andnud ja 57. minutil – mil seis oli 21:25 – alustati marulist tagaajamist. Kont, Kase ja Jõks tabasid ning kui mängida jäi minut, oli vahe minimaalne. Jankovski pommitas posti, Rikken viskas küll värava, ent tegi seda jalg väravavahialas maas olles ning mänguaja lõppedes jäi Coopil kasutada karistusvise üheksalt meetrilt. Kase oskas selle nii müürist kui Aasmaast mööda saata, ent temagi tabas posti!

Haarava teise mängu võitis seega Kehra 25:24 ning pronksiseeria otsustatakse esmaspäevases viimases lahingus, algusega kell 19 Kehra spordihoones. Mägi viskas võitjate kasuks üheksa väravat, Strazdinš, Jankovski ja Kreegimaa lisasid neli. Coopi poolel tabas Kase kaheksa, Jõks viis ning Rikken ja Kont neli korda.

"Rõhusime kohtumise eel mängijate tahtmisele, sest see oli esimeses kohtumises null," kommenteeris kehralaste peatreener Kaupo Liiva. "Tulime peale hoopis parema häälestatusega, ehkki lõpu lasime käest ära. Loomulikult oli suur osa ka Mägi naasmisel. Esmaspäeval peab iga mees teadma, et kui tahad piisavalt, siis võidad, kui ei taha, siis kaotad – nii lihtne see ongi!"