Hilisemas poolfinaalis selgitasid Euroliiga finalisti Moskva CSKA ja Madridi Real. Ehkki enamuse mängust oli juhtivaks pooleks tiitlikaitsja Real, suutis tasavägise lõpu enda kasuks kallutada hoopis CSKA. Mängu kulgu arvestades Venemaa klubile ülimagus võit 95:90.

Reali suurim edu oli kolmanda veerandaja lõpus, ent neljas veerand kiskus nende poolt kuidagi närviliseks. Ka peatreener Pablo Laso tegi huvitavaid valikuid, jättes pikaks ajaks pingile olulist rolli etendanud Facundo Campazzo ja Walter Tavaresi. Hirmsalt moodi ladus perimeetrilt viskeid mööda Sergio Llull, kelle kolmesed olid lõpuks 1/10.

CSKA rünnakuid vedas kolmik - Sergio Rodriguez, Nando De Colo ja Will Clyburn. Kahelt esimeselt 23 ja sünnipäeva tähistanud Clyburnilt 18 punkti. CSKA teenis tervelt 42 vabaviset, millest punkte võeti 34! Oli hetki, kus kohtunike vile üle võis teravalt vaielda. Viie veaga kukkusid pingile Campazzo, Tavares ja Rudy Fernandez. Tehnilisi anti Realile tükki kolm kindlasti, kui mitte enam.

Reali resultatiivseim oli Fabien Causeur 18 punktiga, kusjuures prantslane viibis väljakul vaid 15 minutit. Llull lisas 13 ja Anthony Randolph 12 punkti. Reali vabavisked 21/24. CSKA sai tervelt 18 vabaviset enam.

Eelinfo:

Tänases hilisemas poolfinaalis, Eesti aja järgi algusega kell 22.00, kohtuvad Moskva CSKA ja Madridi Real. Euroopa klubikorvpalli gigandid olid ka mullu omavahel vastamisi poolfinaalis ja siis jäi peale hispaanlaste tahtmine.

CSKA on olnud pööraselt edukas - viimase 17 aasta jooksul 16 Euroliiga Final Fouri! Real mängib Pablo Laso käe all finaalnelikus kuuendat korda viimase kaheksa aasta jooksul. Pole samuti midagi häbeneda! Mõlemad klubid on säilitanud eelmise aasta tuumiku, tervelt 20 mängijat kahe tiimi peale olid osalised ka mullusel Final Fouril. Üksteist tuntakse läbi ja lõhki. Real on tiitlikaitsja.

Teise poolfinaali otseblogi: