Reali jaoks on tänavune hooaeg olnud täielik läbikukkumine. Hispaania meistrivõistlustel jäädi alla nii FC Barcelonale kui ka Madridi Atleticole ning Meistrite liigas langeti konkurentsist juba kaheksandikfinaalis.

Reali tegemistega hästi kursis olev ajaleht Marca kirjutab, et kahe hooaja vahel on Reali nimekirjast kadumas koguni 14 mängijat. Uue püsiva tööandja peaksid endale leidma väravavaht Keylor Navas, kaitsjad Jesus Vallejo, Theo Hernandez ja Sergio Reguilon, poolkaitsjad Dani Ceballos, Marcos Llorente, Mateo Kovacic, James Rodriguez, Martin Odegaard ja Oscar Rodriguez ning ründajad Gareth Bale, Lucas Vazquez, Brahim Diaz ja Mariano Diaz.

Reali enda sihikul on aga samuti suur hulk mängumehi. Madridi soovitakse meelitada Eden Hazard (Londoni Chelsea), Paul Pogba (Manchester United), Christian Eriksen (Tottenham), Donny van de Beek (Amsterdami Ajax), Ferland Mendy (Lyon) ja Luka Jovic (Frankfurti Eintracht). Juba on meeskonda täiendatud Porto keskkaitsja Eder Militaoga.

Kui endine esiväravavaht Navas on lahkumas, siis Thibaut Courtoisi kõrvale peaksid kerkima senine kolmas ja neljas number ehk ukrainlane Andrei Lunin ning peatreeneri poeg Luca Zidane.