"Võistlen esimest korda Number One'i üritusel, seega tahan jätta korraldajatele head muljet. Lähen tegema oma asja ja ei lepi millegi muu kui võiduga," räägib Astur.

Neli aastat kestnud profikarjääri jooksul 14 korda võitnud ning kaheksa vastast nokauteerinud Astur kohtub Tondiraba mitmetuhande pealise publiku ees Valgevene meistri Pavel Pravašinskiga. Vastane pole kaugeltki kergete killast - mehel on kirjas samuti 14 võitu ning vaid kolm kaotust.

"Võitlejana tundub ta olevat agressiivne ja videost oli näha, et kasutab väga palju madalaid jalalööke. Kahjuks pole tema kohta palju materjali, aga tuleb hakkama saada sellega mis on."

Sel aastal on Asturil kirjas kaotus ja kaks võitu. "Viimati võistlesin ma aprillis Duel Fight Series üritusel, kus ma võitsin Hiina koondist esindanud Bo Fufani. Fufan oli väga kogenud võitleja, kellel oli kõvasti rohkem kogemusi, aga suutsin ta üle kavaldada oma liikuva stiiliga. Võistlusgraafik on tihe ja ega midagi uut leiutama enne laupäeva hakata ei saa. Oleme jälginud treeneriga sama süsteemi, mis toimis Yakuzal ja Duel Fight Seriesil, kuna need on meie arvates mu parimad esitused olnud. Arvan, et vigade kallal saan rohkem vaeva näha suvel, kui võistlusi nii palju ei ole."

Laupäevaseks suurürituseks on Astur treeninud Edvin-Erik Kibusega, kes kolmeaastase vahe järel taas ringi astub. Kibus kohtub laupäeval Hendrik Themasiga. "See on väga huvitav madin. Treenin ise praegu palju Kibusega ja olen kindel, et Edvin võtab selle ära. Ta on pidanud maha matše maailma tippudega ja võistelnud kikkpoksi suurimates sarjades. Arvan, et Kibus võidab kohtunike otsusega 3:0."

Number One Fight Show toimub Tondiraba jäähallis 18. mail. Lisaks nimetatutele astuvad ringi Maxim Vorovski, Mirkko Moisar ja teised. Kokku peetakse üheksa profimatši.