Lisaks Korvpalliakadeemia Tallinna Kalevile tagasid põhiturniiri põhjal finaalturniirile koha Minski Tsmoki, Kaunase Žalgirise U18 meeskond ja Myerscough Korvpalliakadeemia Suurbritanniast. Algselt pidid kaasa tegema ka kaks EYBL-i U20 vanuseklassi Kesk-Euroopa regiooni paremat tiimi, NBA Academy Africa ja ungarlaste Nyiregyhaza Blue Sharks, aga nemad loobusid.

Finaalturniiril mängisid kõik neli meeskonda korra omavahel läbi ja täiseduga tuli EYBL-i võitjaks KA Tallinna Kalev. Esikohamängus oli Kalev 101:100 parem Žalgirise U18 rivistusest, kes eeloleval nädalavahetusel mängib Euroliiga Final Fouril.

Võitjate tulemuslikum oli 27 punktiga Daniel Beilinson, kes tabas kaugviskeid 6/7. Märt Rosenthal lisas 24 ja Marcus Merimaa 17 punkti. Võidu tõi Rosenthali 2+1 rünnak mõni sekund enne kohtumise normaalaja lõppu. Žalgirise resultatiivseim oli 29 punktiga Kerr Kriisa, kes sopsas kaugelt 5/12.

Tallinna Kalevi järel sai turniiril teise koha Tsmoki, kolmas oli surnud ringiga Žalgiris ja neljas Myerscough Korvpalliakadeemia.