Hyundai tiimi juhi Andrea Adamo esimene kommentaar WRC Live'ile oli: „Loomulikult oli see suur avarii. Nad palusid abi. Mõlemad on autost väljas. Kiirabi ja helikopter läksid sinna. Ootame veel infot. Nägin lihtsalt hävinenud autot. Muretsen meeste pärast, avarii põhjust ma ei tea.“

Kui belglase kaardilugeja Nicolas Gilsoul sai pärast avariid omal jalal ringi liikuda, siis Neuville'i kohta spekuleeriti, et ta võis murda jalaluu.

Thierry Neuville`i Twitteri kontolt anti teada, et arstid hoolitsevad belglase eest ning esimesel võimalusel antakse täiendavat informatsiooni.

Veidi hiljem teatas Hyundai meeskond samuti sotsiaalmeedia vahendusel, et Neuville viidi pärast esmase arstiabi andmist Concepcioni haiglasse täiendavale läbivaatusele. Veel natuke hiljem kinnitas rallimeeskond, et belglane pääses õnneks luumurdudeta.

"Pärast Concepcioni haiglas tehtud läbivaatust saame õnnelikult kinnitada, et Thierry`l ei ole luumurde ega muid tõsiseid vigastusi," seisab Hyundai postituses.

Tiimijuht Adamo lisas omalt poolt: „Mõlemad mehed viidi helikopteriga haiglasse. Nad said raputada ning nende kehad on sinikatega kaotud, kuid nad on terved. Ühtegi luumurdu haiglas ei tuvastatud.“