UEFA jalgpalli Meistrite liigas tegid nädala keskel ulmelise tagasituleku nii Liverpool FC (mängis FC Barcelona vastu 0:3 kaotusseisu 4:3 võiduks) kui ka Tottenham Hotspur, kes lükkas poolfinaali kordusmängus 0:2 taha jäädes (kokkuvõttes 0:3) kolme järjestikuse väravaga (viimane neist 6. üleminutil) auti Verstappeni kodumaa au ja uhkuse Amsterdami Ajaxi.

"Ma olen küll PSV Eindhoveni fänn, aga mulle oleks meeldinud Ajaxi võit," vahendab 21-aastase "Punase Pulli" sõnu ESPN.

"Ma ei nuta nagu mõned mu sõbrad. Osad neist olid pärast mängu väga emotsionaalsed. Üks ei vastanud mulle tund aega, kui ma ütlesin talle "halb õnn". Hiljem ta tunnistas, et ei tundnud end eriti hästi. Ma pole nii pettunud, aga muidugi oleks olnud tore, kui Ajax finaali oleks jõudnud."

Küsimusele, kas F1 võiks kunagi pakkuda samasugust dramaatikat, vastas Verstappen: "No ei võiks. See oleks sama, kui keegi, kes oleks kolm ringi maas, võidaks äkitselt sõidu."

"See on lihtsalt erinev spordiala, kus juhtuvad teistsugused asjad ja valitsevad teised emotsioonid. Siin võib üks "mäng" olla kogu meistrivõistluse jaoks määrava tähtusega. Meil on 21 etappi, seega ma ei tea."

Verstappen avaldas ühtlasi, et suhtleb aeg-ajalt Ajaxi mängijate Frenkie de Jongi ja Matthijs De Ligtiga, kes hoolimata Hollandi koondise võtmemängijaks tõusmisest pole inimestena "ära tõusnud".

"Nad on väga lahedad ja normaalsed tüübid, isegi kogu selle edu juures, mida nad saavutanud on. Sa saadad neile Instagramis sõnumi, et edu soovida ning pärast mängu saad vastu: "Tänan väga!" See on väga lahe. See mulle meeldibki: nad on palju saavutanud, aga on ikkagi samad inimesed. Seda on hea näha."

Arsenali fänn Hamilton hoiab pöialt Liverpoolile


Valitsev F1 maailmameister Lewis Hamilton avaldas lootust 1. juunil ise Madridis finaalil kohal olla. Tottenhami linnarivaali Arsenali fännina teatas ta, et toetab viimases mängus Liverpooli.

"Mulle ei meeldi ausalt öeldes kumbki. Aga ma olen Arsenali fänn, seega... Võib-olla Liverpool," ütles britt neljapäeval.
Lewis Hamilton

Monacolane Charles Leclerc sõnas, et dramaatilised vutilahingud aitasid tal Ferrari kehvast hooaja algusest üle saada ning sisendasid lootust, et Hamilton ja Mercedes on sel aastal löödavad.
"Tiimi ja piloodina pead sa alati olema motiveeritud ja mitte alla andma. Meistrite liiga oli hea näida ning selline suhtumine on ka meie tiimis. Me oleme siin selleks, et võita ning seda me ka teha kavatseme. Seega me teeme kõik, mis meie võimuses, et paremaks saada ning loodetavasti tulevad tulemused ka järgi."
Charles Leclerc Barcelona ringrajal.