Mõlemad poisid tegid igati korraliku võistluse. Oliver-Sten Saar jõudis mõlemal päeval finaali ning võitis tubli 5. koha. Luukas Lajal sõitis mõlemal päeval ennast välja poolfinaali.

Oliver-Sten Saar ise ütleb, et ta jäi tulemustega igati rahule. “See rada ei meeldinud mulle eriti. Sõit ei olnud sujuv, viraažid olid liiga pikad. Teine ja kolmas sirge tõmbasid hoo maha. Muidu olen aga rahul, sest sain mõlemal päeval siiski finaali ja sõitsin välja 5. koha,” kommenteerib Saar.

Ka Luukas Lajal jäi enda sooritusega rahule. Luukas kommenteerib: “Ootused olid, et võistlused kujunevad raskemaks kui oli tegelikult. Osalejate arv oli oodatust väiksem. Laupäeval oli 11-aastaste poiste seas 23 osalejat. Rada oli üsnagi keeruline. Laupäeval esimeses motos olin üllatuslikult teine. Vahel isegi Tartus ei saa nii head kohta. Järgnevad kaks motot andsid vastavalt 4.ja 3. koha, mis võimaldasid edasipääsu poolfinaali. Kahjuks finaali ei pääsenud 5. kohaga, aga neljas oli käeulatuses. Pühapäeval tundsin hommikul veidi väsimust. Esimeses eelsõidus 3. koht tundus hea, aga teises sõidus sain ebakindla stardi ning tulemuseks 7. koht. Kolmandas eelsõidus sain 4. koha ja sain edasi poolfinaali. Poolfinaalis aga pühapäeval 6. kohast kaugemale ei jõudnud. Sain õppetunni, et kunagi ei tohi enne lõppu alla anda. Üldiselt võib nädalavahetusega rahule jääda, aga kripeldama jäi laupäeval poolfinaalis 5. koht, oleks tahtnud finaalini jõuda.“

Järgmine Euroopa karikasarja etapp toimub Prantsusmaal Sarriansis 25.-26. mail.