Edasipääsu nimel tuli vastamisi minna Novesega, kes sarnaselt Napolile edestas oma liigatsoonis lähimat jälitajat kuue punktiga. Napoli teenis otsustavas mängus 1:0 võidu, kui vastased alistati tänu 70. minuti väravale. Tammik ja Bannikova tegid kaasa terve kohtumise, Kubassova vahetati välja teisel lisaminutil, Kutter vahetusest mängu ei sekkunud.

Napolit ootab ees veel Serie C karikafinaal, kus 11. mail on nende vastaseks Riozzese naiskond, kes pidas samuti üleminekumängu Serie B-sse, kuid pidi seal vastu võtma 0:2 kaotuse.

Inna Zlidnis ja Ferencvaros teenisid Ungari kõrgliiga põhihooaja eelviimases voorus 2:1 võidu Györi ETO üle. Ferencvaros läks mängu küll juba kuuendal minutil juhtima, ent vastastel lubati viigistada esimese poolaja viimastel minutitel. Ferencvarose võiduvärav sündis 81. minutil. Zlidnis jälgist kohtumist varumängijate pingilt. Eesti koondise kaitsja koduklubi on endale juba varasemast kindlustanud koha finaalseerias, kus lähevad vastamisi põhiturniiri kaks paremat.

Pille Raadiku ja Signy Aarna koduklubi Åland United pidi Soome kõrgliiga kuuendas voorus tunnistama JyPK 1:0 paremust. Kohtumise ainuke värav sündis teise poolaja alguses. Nii Raadik kui ka Aarna said kirja täismängu. Tabelis hoiab Åland kaheksa punktiga neljandat kohta.